Facebook Timeline

Facebook Timeline

K úvodu je třeba říci, že to bude největší změna od založení Facebooku. Po nasazení Timeline získá Facebook kódové označení 2.0. Bude to opravdu mnoho změn zcela nový profil nové funkce. Je třeba si uvést i číslo. facebook nyní disponuje 800 000 000 aktivními uživateli. Cílem vše změn, které nastanou je, aby uživatelé trávili na Facebooku mnohem více času díky novým funkcím, které nyní hledali mimo Facebook.

Co je to Timeline?

Bude se jednat o zcela nový profil, jehož hlavními pilíři bude časová osa. Budete moc mít na profilu vše od narození až případně po své úmrtí. Umožní i doplnění údajů i z doby kdy jste facebook ještě neměli a vše bude uspořádáno v časové ose, tak jak šel čas.

Facebook se zaměřil hlavně na multimediální oblast.  facebook uzavřel partnerství s Netflixem, Hulu a portálem Yahoo. No, ale teď vás zklamu pro nás to určené není je to určené pro Američany.

Timeline bude mít propracovaný filtrování příspěvků a i výpis novinek.  Pokud budete chtít vědět, například za rok kde jste byli touhle dobou nebude to problém díky Facebook Places.

Pokud máte vlastní názor na chystané změny, napište ho do komentářů budu rád.

Ukázka profilu Timeline:

YouTube Preview Image

Uvidíme, jak všechny tyto změny uživatelé přijmout z některých minulých rozhodně nebyli nadchnutý.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup