Nejlepší aplikace na iPhone, které si nesmíte nechat ujít

Nejlepší aplikace na iPhone, které si nesmíte nechat ujít

Apple iPhone, aneb celosvětově nejprodávanější chytrý telefon s operačním systémem iOS. Nejnovější verzí je iPhone 6, který je dostupný klasicky v několika verzích, podle velikosti kapacity interního úložiště,  ovšem zároveň má většího „bratra“ iPhone 6 Plus, který se pyšní větší úhlopříčkou dotykového displeje a vylepšenými hardwarovými parametry. Dost už s technickými informacemi. Dnešní článek bude věnován nejlepším aplikacím pro iPhone, protože App Store před pár dny překonal magickou hranici 1,5 milionu aplikací a takovéto množství může uživatele mást ve výběru těch nejlepších a s tímto se vám pokusím pomoci v dnešním článku.

Nejlepší aplikace pro iPhone:

Komunikátory:

WhatsApp

Jedna z nejstahovanějších aplikací na App Store, pomocí ní ušetříte nemalou částku peněz, které byste utratili za posílání SMS.  Funguje velice jednoduše stačí, abyste byli připojeni k mobilnímu internetu, či Wi-Fi a lze přes WhatsApp posílat zprávy, či krátké audio nahrávky, ve stylu SMS zdarma bez omezení . Právě nyní v období dovolených vám bude nejvíce užitečná a nebudete platit SMS s vysokým roamingem ze zahraničí.

YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení ZDE

Messenger

Není potřeba zdlouhavě představovat. Jedná se o Facebook komunikátor pro posílání zpráv, obrázků a krátkých videích do zpráv svým přátelům na Facebooku. Zajímavou novinkou je nově možnost využívat Messenger, aniž byste měli Facebook účet.

YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení ZDE

Skype

Apple iPhone 6 má kvalitní přední kameru, proč ji nevyužít pro video hovory zdarma přes Skype. V dnešní době je Skype velice moderní aplikace, která zvládá i video konference a  má vysoké cíle do budoucna, což dokazují pokusy o živé překládání audio stopy při volání do jiného jazyka.

YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení ZDE

Ukládání dat do cloudu

iCloud

Aplikace vytvořená speciálně pro iOS zařízení, která je propojená s počítači Apple. Každý uživatel dostane zdarma 5GB místa pro svá data (fotky, videa, dokumenty, atd.). Vaše fotky se automaticky po připojení telefonu k internetu nahrají do aplikace a zobrazí se ve složce počítače. Zároveň k nim máte přístup přes internetové stránky.YouTube Preview Image

Postup na stažení a aktivaci ZDE

OneDrive

Slušná appka od konkurenčního Microsoftu, která má stejné funkce, ale nabízí v základu 3x více prostoru ZDARMA pro data, oproti iCloud.

YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení ZDE

 Fotografie

Manual

Již z názvu by mohlo být zřejmé, že Manual svým uživatelům dává do rukou moc manuálně si pohrávat s veškerým možným nastavením fotoaparátu. Cena je velice přijatelná 1,99 EUR (cca 54Kč).YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení ZDE

Instagram

Naprostá klasika napříč všemi mobilními platformami pro úpravu a publikaci fotografií. Instagram disponuje mnoha filtry, které vylepší vaše fotografie. Dobrou zprávou je nedávné zvýšení rozlišení nahraných fotografií.YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení ZDE

Tip: Pokud vám to nestačí, přidávám odkaz ZDE na výběr zahraničního IT serveru Techradar, kde naleznete 50 nejlepších aplikací podle redaktorů.

Na závěr bych chtěl poděkovat za zapůjčení telefonu iPhone 6 na vyzkoušení aplikací uvedených v tomto článku společnosti Datart, která je autorizovaným prodejcem produktů společnosti Apple. Nabídku iPhonů tohoto prodejce naleznete v tomto odkazu: ZDE.

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup