Nový Apple iPad mini 3 výbava

Nový Apple iPad mini 3 výbava

Apple spolu s iPad Air 2 představil i novou generaci zmenšené verze Apple iPad mini s pořadovým číslem  3. Tato verze mini 3 má v sobě sice novou technologii v podobě Touch ID, která nabízí mnoho bonusů, jako vysoké zabezpečení tabletu a možnost odemykání přiložením prstu, či snadné bezpečné nakupování přes Apple Pay se snadným potvrzením platby přiložením prstu. Dále má vylepšený RETINA displej s antireflexní vrstvou, ovšem co se týče dalšího hardware jako je chipset a procesor, tak Apple iPad mini 3 má v sobě starší verzi Apple chipset A7 s dvou-jádrovým procesorem a M7 koprocesorem. Kompletní specifikace iPadu mini 3 naleznete níže v článku.

Nový Apple iPad mini 3 specifikace:

Apple iPad mini 3 systém:

Tablet iPad mini 3 stejně, jako ostatní tablety a telefony od Apple obsahují operační systém iOS s aktuální verzí 8 a možností upgrade na 8.1.

Apple iPad mini 3 displej:

Tablet má vylepšený RETINA  LED-backlit IPS LCD displej s úhlopříčkou 7,9″ palců a rozlišením 1536×2048 pixelů. Displej má mnoho vylepšení v podobě antireflexní vrstvy a vrstvy proti poškrábání.

Apple iPad mini 3 výkon:

O výkon tabletu se stará starší  64 bitový chipset Apple A7 s M7 koprocesorem. Apple A7 v sobě obsahuje dvou-jádrový procesor s frekvencí každého jádra 1,3GHz a čtyř jádrový grafický procesor a 1GB operační paměť (RAM).

Apple iPad mini 3 kapacita:

Tablet iPad mini 3 se prodává v provedení s kapacitou 16/64/128GB.

Apple iPad mini 3 focení + nahrávání:

  • Přední kamera má 1,2MP a je vylepšená  pro Selfie a video hovory s kvalitou 720p přes FaceTime.
  • Zadní kamera je kvalitní a nabízí 5MP fotoaparát s funkcí  rozpoznávání obličejů a úsměvu a dalších vychytávek, co se týče nahrávání videa tak  zvládá nahrávat v 1080p kvalitě s možností 3x optického zoomu.

Apple iPad mini 3 senzory:

  • GPS
  • Gyroskop
  • Akcelerometr
  • Kompas
  • Touch ID

Apple iPad mini 3 výdrž:

iPad mini 3  má baterii s výdrží až 10 hodin při surfování na internetu přes Wifi a 9 hodin přes mobilní připojení ve verzi 4G/3G.

 

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup