Nejlepší aplikace pro snapchat

Nejlepší aplikace pro snapchat

6snap

Snapchat je každým dnem čím dál více populární služba, díky které můžete svým přátelům a lidem posílat fotografie, či krátká videa, které se dotyčným zobrazí maximálně po dobu 10 vteřin. Osobně jsem si myslel, že snapchat je spíše okrajově rozšířený, ale z osobních zkušeností na lidech okolo mě jsem byl velice překvapen, jak moc je tato služba rozšířená a jaké se těší popularity mezi majiteli chytrých telefonů.

Oficitální aplikace Snapchatu jsou dostupné pro Android v Google Play a pro iOS v App Store, ovšem i když není pro Windows Phone oficiální aplikace neznamená to, že majítelé WP telefonů budou o tuto službu ochuceni, ba naopak představuji vám nejpovedenější Snapchat neoficiální aplikaci 6snap. Aplikace je zcela zdarma, pouze pokud byste se chtěli zbavit reklam, které se zobrazí v dolní části displeje zaplatíte  26,99Kč, ovšem rozhodně to není potřeba  reklamy jsou v malém proužku, v již zmíněné dolní části aplikace.

6snap umí spoustu věcí, které ostatní aplikace neumí. Kromě základních vlastností, které mají mít všechny aplikace pro snapchat, tak má také možnost posílání starších fotek z vašich alb, není tedy omezení posílat snapchaty pouze z nových vyfocených fotografií přes 6snap.  V aplikaci můžete přidávat text  a popisky k obrázkům, vyhledávat a spravovat přátele. Velkou výhodou aplikace je, že obsahuje instagramové filtry pro vylepšování fotek, či jejich rozmazání.

Jako každý majitel Windows Phone telefonu jistě oceníte, že 6snap podporuje živé dlaždice, takže pokud si aplikaci připnete na úvodní obrazovku tak se vám bude zobrazovat počet nových snapů.

YouTube Preview Image

Aktualizace Pozor: Bohužel Snapchat zakázal používání veškerých neoficiálních aplikací, proto aplikace  6snap již není dostupná a aktuálně není žádná Snapchat aplikace pro Windows Phone. 

Odkaz ke stažení z Windows Store: Není

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup