Nový systém pro chytré mobily BlackBerry 10

 BlackBerry 10 OS

RIM BlackBerry kanadský výrobce chytrých telefonů, které si především oblíbili manažeři a různí zástupci firem se dlouho potýká s klesáním popularity a krizí. Nyní představil nový operační systém pro své chytré telefony. Možná je to poslední šance pro BlackBerry dát o sobě zase zákazníkům vědět. Nový systém BlackBerry 10 nemá se svými předchůdci takřka nic společného a začíná zcela nanovo.

Jelikož si chce BlackBerry zachovat své firemní a manažerské zákazníky rozhodně myslela i na ně a systém se tak dělí do dvou částí osobní a firemní, kdy přechod mezi nimi je velice snadný. Celý systém se zdá být opravdu svižný a obsahuje mnoho gest, které vám práci s ním znatelně urychlí.

Již v brzké době by se na trhu měli objevit 2 nové telefony s tímto operačním systémem. Doposud si můžete shlédnout pár prezentačních videí o tomto novém systému.

Velkou počáteční výhodou oproti ostatním operačním systémům je již dostupný počet aplikací pro tento systém v podobě několika tisíců. Což různý operační systémy konkurenci měli počáteční problém s nedostatkem aplikací pro systém a tudíž i menší atraktivitu pro možné zákazníky.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup