Zajímavá reklama od Microsoftu na Internet Explorer

Zajímavá reklama na IE

Pokud se podíváme na Microsoft v posledních měsících, jako by to byl někdo jiný někdo kdo si chce získat přízeň a prestiž u svých zákazníků a být COOL, podobně jako Apple. Doteď no prozatím stále je Microsoft brán z pohledu zákazníků většinou, jako nudná  obří firma, která dělá obyčejný nezáživný produkty. Ovšem nyní se něco změnilo Microsoft zdá se konečně přišel na to, jak správně a vtipně propagovat své produkty, tak aby si je lidé oblíbily a chlubily se s nimi ostatním. Pokud teď přemýšlíte o čem píši? Jestli má Microsoft vůbec něco COOL, tak ano příkladem je úžasná herní konzole Xbox s pohybovým ovladačem Kinect a nedávno představený tablet Surface a budoucí Surface Pro.

Ovšem nyní se zaměřil na pověst svého internetového prohlížeče Internet Explorer, který je brán spíše, jako už relikvie, které většina lidí přisuzuje pouze funkci pro stáhnutí jiného prohlížeče. Konečně, ale k zmiňované reklamě, kterou naleznete na konci článku. V této reklamě se Microsoft si velice vtipně dělá srandu sám ze sebe a zatvrzelému odpůrci IE, který o něm píše rád negativní komentáře ukáže, co IE umí a změní jeho názor.

Reklama od Microsoftu na Internet Explorer:

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup